Skip to main content

Telmore

Hvem er Telmore?

Telmore startede den 31. oktober 2000, som det første danske online teleselskab. I dag er Telmore en del af Nuuday og benytter sig af TDC NET´s netværk, som er med til at give Telmores 750.000 kunder Danmarks bedste netværk.

Læs mere om Telmore

Hvad har jeg hjulpet med:

Jeg blev tilknyttet som ”brandmand” marts 2021. Siden da har jeg hjulpet dem med alt indenfor grafisk design – lige fra design af landingssider, produktion af onlinebannere, kampagnemateriale og motion graphics til sociale medier samt design af trykt salgsmateriale og POS.

 • 01.
  Webdesign
 • 02.
  Online bannere
 • 03.
  Sociale medier
 • 04.
  Motion graphics
 • 05.
  Grafisk design

” Thomas har mine varmeste anbefalinger. Han er både fleksibel og en stabil samarbejdspartner som altid leverer kvalitetsarbejde. Han udfolder koncepter til præcision, og forstår at tilpasse det på tværs af kanaler. Samtidig har han en sund og balanceret skepsis der hjælper med at skubbe kampagnerne mod deres max potentiale. En fornøjelse at arbejde med. Derudover er han top behagelig og meget løsningsorienteret – også når deadlines presser ”

Anne Sofie Falcke Hansen
TIDL. MARKETING MANAGER HOS TELMORE

” Thomas har været en fantastisk hjælp i travle tider, hvor vi inhouse har været overbooket. Thomas har både været fleksibel og hurtig til at tilpasse sig vores CVI. Han har endvidere leveret grafiske opgaver til vores kampagner meget tilfredsstillende. Jeg vil anbefale og benytte mig af Thomas igen en anden gang.”

Sidsel Bottke Poulsen
TIDL. CREATIVE LEAD HOS TELMORE