Skip to main content

Simply Chocolate

Hvem er Simply Chocolate?

Simply Chocolate har siden 2011 lavet den lækreste chokolade på chokoladefabrikken i København. De lægger så meget sjæl og passion i at håndlave de mest velsmagende chokoladebarer, at hver chokoladebar har fået sit helt eget navn og personlighed.

Tag for eksempel Grainy Sue, Dark Marci, Crispy Carrie eller den funky lady Creamy Carol.

At de så samtidig laver chokolade med naturlige råvarer og bæredygtig kakao – og har stor fokus på ansvarlighed og næstekærlighed, hvor de giver en hel masse tilbage til kakaofarmerne på Elfenbenskysten, gør kun brandet endnu federe i mine øjne.

Læs mere om Simply Chocolate

Hvad har jeg hjulpet med:

Jeg har været fast freelance grafisk designer for Simply Chocolate siden marts 2022. Her hjælper jeg bl.a. med design af kampagnemateriale, kataloger, annoncer, POS, flyers, mails og med et stort antal af visuelle mockups til opsætninger i supermarkeder, lufthavne, skibe og meget mere.

Jeg har desuden stået for design og opsætning af spil via platformen Playable

 • 01.
  Grafisk design
 • 02.
  Gamification
 • 03.
  Visualisering
 • 04.
  Sociale medier
 • 05.
  Motion graphics

” Det er med største fornøjelse, at jeg skriver denne anbefaling af Thomas. Udover at være stærkt kreativ tænkende, idérig og yderst detaljeorienteret, så er Thomas også sindssygt dygtig til grafisk design og til at føre det helt til dørs i både trykte medier og til digitale platforme. Alt bliver lavet med største nøjagtighed og til tiden. Thomas har evnen til at gribe mange bolde på én gang uden at miste overblik. Derfor kan man med rette kalde Thomas vildt struktureret og disciplineret. Alt dette bliver gjort med største smil på læben og i et altid godt humør. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Thomas – alle opgaver bliver altid lavet til punkt og prikke og har et vildt højt kreativt niveau. Der er kun roser at kaste efter Thomas og jeg kan derfor give min varmeste anbefaling.”

Lars Fink Rasmussen
Brand Manager hos Simply Chocolate

” Within specialized and international business with challenging criteria’s like the Travel Retail & Duty Free channel, Thomas is one of the sharpest tools to have in your arsenal in order to succeed. Always pragmatic and creative with a perfect sense for details – thinking out of the box to present solid, optimal and stunning solutions. Whether it is customized product designs, catalogue artwork or inventory designs, Thomas is THE guy to turn to.”

Jacob Harbo Olsen
Travel Retail Manager hos Simply Chocolate

”Thomas Kyed har min største anbefaling og er vanvittig god at sparre med!
Noget af det som er omdrejningspunktet, er en personlighed som er jordnær og griber de mulige bolde på bedste vis. Fleksibiliteten er høj og kvaliteten af arbejdet er meget tilfredsstillende.
Har sans for den gode twist i et oplæg/præsentation og har styrket min performance via det materiale, som jeg har modtaget.”

Jesper Zoëga Poulsen
Business Development Manager hos Simply Chocolate