Skip to main content

Ibsen Photonics

Hvem er Ibsen Photonics?

Ibsen Photonics udvikler og producerer gratings og grating-baserede spektrometermoduler. Deres gratings bruges i en bred vifte af applikationer i forskellige industrier såsom telekommunikation, sensing, lasere og spektroskopi. Deres spektrometermoduler bruges i sensorsystemer og spektroskopiapplikationer såsom absorptions- og fluorescensspektroskopi, optisk kohærenstomografi, Raman-spektroskopi og laserinduceret nedbrydningsspektroskopi.

Læs mere om Ibsen Photonics

Hvad har jeg hjulpet med:

Jeg har hjulpet Ibsen Photonics med grafisk design siden 2018. Det startede egentlig med nogle enkelte online-bannere, men er siden blevet til alle mulige opgaver indenfor grafisk design: annoncer, produktblade, flyers, roll-ups, bannere, messestande mm. I 2021 redesignede jeg hele deres hjemmeside og designet er efterfølgende kodet i WordPress af Kim Vinberg fra websitecare

 • 01.
  Webdesign
 • 02.
  Grafisk design
 • 03.
  Online bannere
 • 04.
  Messe og udstilling

” Thomas formår altid at omdanne vores snørklede og til tider tekniske tanker til et pænt design, og samtidig er han også god til at levere noget, vi ikke lige selv havde tænkt på, men som i høj grad stadig er i tråd med vores DNA. Vi har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Thomas siden 2018, efter at have set hans bud på vores udleverede opgave, og siden har vi arbejdet fast sammen. Thomas er altid sød til hurtigt at give feedback på vores opgaver og komme med professionelle indspark. Vi giver derfor Thomas vores varmeste anbefalinger, da han altid tilføjer professionelt kreativitet til enhver opgave.”

Pernille Kennedy
KEY ACCOUNT COORDINATOR (TIDL. SALES AND MARKETING COORDINATOR) HOS IBSEN