Skip to main content

CV

Ekstremt fokuseret, alsidig, struktureret, løsningsorienteret og meget serviceminded.
Jeg sætter en ære i at levere det bedste resultat på en given opgave – og til tiden!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Thomas Kyed – og jeg har over 19 års erfaring i at hjælpe mindre virksomheder, større organisationer og nye startups med grafisk design til markedsføring, hjemmeside og overordnet visuel identitet.

Jeg kan hjælpe med stort set alt indenfor grafisk design, kampagneudvikling, webdesign, UX/UI, motion graphics, logo og visuel identitet, grafik til sociale medier og meget mere…

Arbejd, arbejd…

Aug 2012 – nu

Freelance grafisk designer

Jeg har været selvstændig grafisk designer siden 2012, hvor jeg var så heldig at starte op med 2 faste kunder – Canal Digital og Surftown. Siden da er listen kommet op på over 250 små og store virksomheder, som jeg har hjulpet mens jeg har været Freelance grafisk designer.

Jeg hjælper mine kunder med:
Alt fra kampagneudvikling fra start til slut, brochurer, produktblade, flyers, plakater, outdoor, annoncer, webdesign, webudvikling UX/UI, motion graphics/animation, onlinebannere (statisk/gif/html5), videoproduktion, optimering af powerpoint skabeloner, billeder/foto retouchering, visuelle identiteter, nyhedsbreve, Mailchimp – samt opsætning og vedligehold af hjemmesider (WordPress, Episerver, Dynamic Web).

” Thomas er en af de allerbedste designere jeg har arbejdet sammen med. Løsningsorienteret, ekstremt punktlig og med et meget højt ambitions- og kvalitetsniveau både på offline og online opgaver. At han derudover er yderst behagelig at samarbejde med og konstant er fokuseret på at hæve niveauet i det visuelle resultat og kommunikationseffekt bidrager blot yderligere til at Thomas har min uforbeholdne anbefaling.”

Kresten Bach Søndergaard
TIDL. HEAD OF MARKETING HOS SURFTOWN A/S
Jun 2011 – Aug 2012

Creative Coordinator & Designer

Hos dnp danmark a/s var jeg var jeg en del af deres interne marketingafdeling, hvor vi supporterede hele firmaet med at lave materialer til messer, support og produktvideoer mm. til sælgerne samt stod for design og indhold til hjemmeside.

Mine arbejdsområder:
Webdesign, grafisk design, billedbehandling, videoproduktion, layout, rentegning, multimedie, CMS, HTML, marketing koordination.

Jan 2011 – Jun 2011

Online designer

Hos Falck Danmark sad jeg i deres marketingafdeling, hvor vi var 4 personer – 2 grafikere (1 online og 1 offline), 1 tekstformater og vores marketingchef.

Mine arbejdsområder:
Online koncepter, webudvikling, webdesign, flash, multimedie, HTML.

” Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas i Falck fra jan 2011 – juni 2011.

Thomas er super dygtig og skarp til sit arbejde som grafiker, og han forstår at forsimple selv tunge og komplekse budskaber, så det bliver lækkert og let at se på. Uover et grafisk blik for, hvad der sælger og hvad der virker, har han også en god forståelse for sin målgruppe. Thomas har bl.a. været med til at udvikle og designe online bannere og landingpages for Falck – og disse har performet næsten dobbelt så godt, som normalt. Han er hurtig til at finde på nye idéer og præsenterer ofte flere forskellige løsninger på en opgave. Samtidig arbejder han målrettet og tager selv initiativ til nye opgaver. Derfor er det også ham, der sørger for, at den aftale deadline altid bliver overholdt.

Thomas er også en rigtig god kollega, der er særdeles hjælpsom, imødekommende og med en veludviklet sans for humor. Han er i det hele taget rigtigt godt selskab og en gevinst for enhver arbejdsplads – både fagligt og menneskeligt.”

Tilde Retbøll
Tidl. Kommunikationskonsulent hos Falck
Jun 2006 – Jan 2011

Design Manager / Grafisk designer

Hos 3 var jeg den første interne grafiker de ansatte tilbage i 2006, siden opstarten i 2003. Jeg lavede alt grafisk materiale, design og udvikling til hjemmesiden, bannere til salgsafdelingen, support til resten af huset. I 2010 blev jeg udnævnt som Design Manager og ansvarlig for den interne design afdeling.

Mine arbejdsområder:
Daglig ledelse for den interne design afdeling, kampagner, webudvikling, webdesign, flash, multimedie, grafisk design, personaleansvar, HTML, layout, rentegning.

” Thomas har en sjælden evne blandt webdesignere: Han kan bygge bro mellem form og funktion, mellem interaktionsdesign og det visuelle – og mellem projektformål og konkretiseringen af et design.

Jeg har arbejdet med Thomas på et større online projekt for 3. Thomas fungerede som designer på projektet mens jeg selv stod for informationsarkitektur. Det var et helt optimalt samarbejde hvor vi bevidst lod design påvirke arkitekturen og omvendt. Thomas stillede spørgsmålstegn ved alle strukturelle valg – hvilket er en stor gave at arbejde med som IA’er.

Jeg kan ikke anbefale Thomas nok – han er en sjældent dygtig digital designer.”

Rasmus Skjoldan
CHIEF MARKETING OFFICER HOS MAGNOLIA
Sep 2003 – Jun 2006

Grafisk designer

Jeg startede min karriere som grafisk designer tilbage i 2003 for det daværende GN ReSound (nu ReSound).

Mine arbejdsområder:
Grafisk design, webdesign, flashanimation, multimedie, layout, rentegning.

Jeg har arbejdet med Thomas på flere web marketing projekter og Thomas har altid formået at omsætte et teknisk marketingbudskab til et letforståligt og intuitivt grafisk udtryk. Med Thomas grafiske øje og kompetencer indenfor digitale medier og virkemilder er han et absolut plus for alt hvad der vedrører grafiske brugergrænseflader. Thomas er en pragmatisk og hyggelig kollega, hvis selskab man altid vil nyde. ”

Søren Elgum
Tidl. Marketing Project Manager hos GN ReSound