Skip to main content

Plenti

Hvem er Plenti?

Plenti var et nyt teleselskab, som så dagens lys tilbage i 2016, og de var de første til at tilbyde Fri data til deres kunder og til at inkludere ekstra tjenester som lydbøger mm. De fik hurtigt mange kunder, blev opkøbt af TDC og efterfølgende lagt sammen med Telmore i 2018.

Hvad har jeg hjulpet med?

Jeg hjalp Plenti med at blive kendt, da jeg lavede en stor del af deres materialer til opstarten. Det var alt lige fra store billboards, adshels, brevpapir, fakturaer, velkomstbrev, simkort og kuverter – til avisannoncer og optimering af design til hjemmesiden.

  • 01.
    Kampagne­udvikling
  • 02.
    Grafisk design
  • 03.
    Webdesign

” Jeg kender Thomas fra Canal Digital, så da vi skulle starte Plenti op, var Thomas den første, jeg kontaktede. Han hjalp os i opstartsfasen med at videreudvikle hele Plentis visuelle identitet. Det blev bl.a. til utallige avis-annoncer, billboards, adshells, brevpapir, design af SIM-kort og brevpapir.

Thomas er utrolig dygtig til at udvikle kreativer til forskellige medier – både de digitale formater men også de trykte. Han er effektiv og detaljeorienteret – selv under de korte deadlines som ofte er i en start-up, hvor tingene ændrer sig hele tiden. Samtidig er han en behagelig fyr, der hurtigt passer ind i en hvilken som helst virksomhed. Jeg bruger gerne Thomas igen, hvis det bliver muligt ”

Susanne Sundahl Henriksen
Tidl. Marketing Manager hos Plenti