Ordrestyring

Hvem er Ordrestyring?

Ordrestyring blev i 2011 lanceret som et timestyringssystem. Systemet blev hurtigt en stor succes og udbygget med mange flere funktioner. Kundeporteføljen tæller i dag bl.a. elektrikere, VVS’ere, tømrere, murere, malere, låsesmede, kloakmestre, anlægsgartnere og entreprenørvirksomheder.

Hvad har jeg hjulpet med?

Fra 2015-2018 hjalp jeg Ordrestyring med at øge kundebasen og kendskabet til deres produkt. I perioden mere end fordoblede vi antallet håndværkere på deres løsning. Opgaverne varierede fra kampagneudvikling, produktion af onlinebannere, webdesign til design og produktion af flyers, foldere, brochurer og busreklamer.

01

Kampagneudvikling

02

Grafisk design

03

Webdesign

04

Online bannere

“Jeg har brugt Thomas som grafiker på et hav af projekter hos mine kunder – og dét har jeg kun været tilfreds med. Alt bliver leveret i særdeles høj kvalitet til den aftalte tid.

Thomas formår i den grad at sætte sig ind i både virksomheden og slutkundens mindset, når der skal designes hjemmesider, flyers, bannere, busreklamer og meget mere.

Sammen har Thomas og jeg bl.a. hjulpet Ordrestyring.dk, Christiansen & Essenbæk, Kemp & Lauritzen, MDC Nordic og mange mange flere – og vi er bestemt ikke færdige med vores samarbejde.”

Martin Bengaard

Tidl. Marketingkonsulent for Ordrestyring

Tilbage til cases

Skal jeg hjælpe jer?

+45 29 34 34 11   |   thomas@kyeddesign.dk   |   Handelsbetingelser   |   Cookies