Skip to main content

Ordre­styring

Hvem er Ordrestyring?

Ordrestyring blev i 2011 lanceret som et timestyringssystem. Systemet blev hurtigt en stor succes og udbygget med mange flere funktioner. Kundeporteføljen tæller i dag bl.a. elektrikere, VVS’ere, tømrere, murere, malere, låsesmede, kloakmestre, anlægsgartnere og entreprenørvirksomheder.

Hvad har jeg hjulpet med?

Fra 2015-2018 hjalp jeg Ordrestyring med at øge kundebasen og kendskabet til deres produkt. I perioden mere end fordoblede vi antallet håndværkere på deres løsning. Opgaverne varierede fra kampagneudvikling, produktion af onlinebannere, webdesign til design og produktion af flyers, foldere, brochurer og busreklamer.

 • 01.
  Kampagne­udvikling
 • 02.
  Grafisk design
 • 03.
  Webdesign
 • 04.
  Online bannere

” Jeg har brugt Thomas som grafiker på et hav af projekter hos mine kunder – og dét har jeg kun været tilfreds med. Alt bliver leveret i særdeles høj kvalitet til den aftalte tid.

Thomas formår i den grad at sætte sig ind i både virksomheden og slutkundens mindset, når der skal designes hjemmesider, flyers, bannere, busreklamer og meget mere.

Sammen har Thomas og jeg bl.a. hjulpet Ordrestyring.dk, Christiansen & Essenbæk, Kemp & Lauritzen, MDC Nordic og mange mange flere – og vi er bestemt ikke færdige med vores samarbejde.”

Martin Bengaard
Tidl. Marketingkonsulent for Ordrestyring