Skip to main content

GN belysning

Hvem er GN belysning?

GN belysning er leverandør af el- og belysningsløsninger. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder – samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet som i dag består af ca. 4000 lagerførte varer – heraf mange egenproducerede lyskilder og spots.

Hvad har jeg hjulpet med?

Jeg er fast tilknyttet GN belysning og hjælper med alt indenfor grafisk design primært til markedsføring af nye produkter og sparring om materialer. Jeg har bl.a. hjulpet med lanceringen af produktet DIOSPOT TIGHT, hvor opgaverne varierede fra kampagneudvikling, produktion af tryksager, annoncer og emballage – til opsætning og vedligehold af landingssider

  • 01.
    Kampagne­udvikling
  • 02.
    Grafisk design
  • 03.
    Webdesign

” Thomas Kyed har stået for det grafiske udtryk på vores hjemmeside, gnbelysning.dk, siden vi lancerede den i 2014. Det er en b2b hjemmeside og Thomas har i høj grad hjulpet os med at skabe en enkel overskuelig side som kunderne roser for at være utrolig effektiv og “nem” at navigere igennem og gennemføre et hurtigt indkøb.

Thomas har sans for at skabe en levende og overskuelig hjemmeside målrettet lige netop vores kunders behov og jeg kan stærkt anbefale Thomas Kyed.

Udover hjemmesiden har Thomas lavet forskellige kampagneaktiviteter med både online og print materialer. Her har Thomas været kreativ og altid set vores produkter i et andet lys og skabt effektive annoncer/kampagner. Med Thomas bliver tanker og ideer hurtigt omdannet til noget konkret, han er rigtig god til at sætte sig ind i vores tanker og få det udtrykt grafisk!”

Erik Ebbe
Ejer GN belysning A/S