Skip to main content

EDC-gruppen

Hvem er EDC-gruppen?

EDC-gruppen står bag EDC, som er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 mæglerbutikker er fordelt ud over hele landet. Her står de lokalkendte mæglere til rådighed med ekspertise i køb og salg alle typer ejendomme.

Hvad har jeg hjulpet med:

Af 2 omgange har jeg hjulpet EDC-gruppen med at lave materiale på deres EDC Effekt produkt. Jeg har lavet brochure, pakkeoversigt, plakater, prisliste samt diverse animationer til deres Sociale medier. Dertil har jeg hjulpet med at strømline og optimere Powerpoint præsentationer til introduktion af deres nye kommunikationsplatform.

 • 01.
  Grafisk design
 • 02.
  Sociale medier
 • 03.
  Motion graphics
 • 04.
  Præsentation

“Jeg har arbejdet sammen med Thomas hos 3, Canal Digital og EDC. Han har en professionel tilgang til sit arbejde og et godt blik for sammenspillet mellem online og offline, ligesom han er meget optaget af at skabe sammenhæng i materialet. Thomas er desuden meget dedikeret og følger sit arbejde helt til dørs. Han er fokuseret på, at det grafiske udfylder sin rolle og løser den opgave, det skal. Og nok så vigtigt, så er han en behagelig person og en rigtig god kollega.”

Thomas Sønderstrup
Marketingchef hos EDC-gruppen a/s