Skip to main content

Canal Digital

Hvem er Canal Digital?

Canal Digital er i dag en del af Allente, en nordisk TV-distributør, som tilbyder TV-løsninger af høj kvalitet via satellit og IPTV til 1.2 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskabet blev etableret 5. maj 2020 som en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer. Deres kunder kan nyde TV-underholdning på alle deres skærme – når de vil, hvor de vil.

Hvad har jeg hjulpet med:

Canal Digital har jeg haft som fast kunde siden 2012. Jeg har hjulpet dem med alt indenfor grafisk design – lige fra kampagneudvikling, udvikling og produktion af POS-materialer, design af salgsmateriale, motion graphics – til overordnet webdesign, optimering af landingssider, produktion af tonsvis af onlinebannere og materiale til sociale medier.

 • 01.
  Kampagne­udvikling
 • 02.
  Grafisk design
 • 03.
  Webdesign
 • 04.
  Online bannere
 • 05.
  Sociale medier
 • 06.
  Motion graphics

” Udover at være en fremragende grafisk designer, har Thomas Kyed en fantastisk forretningsforståelse og proaktiv tilgang. En holistisk tilgang, som ofte har været afgørende for vores performance i en perlerække af kampagner, som er udarbejdet med Thomas Kyed i spidsen! De største anbefalinger herfra…”

Kashmir Christensen
Director Sales hos Allente (Canal Digital)

” Thomas Kyed er en eminent grafisk designer med en fortrinlig forretningsforståelse. Han besidder en fantastisk evne til at sætte sig 100% ind i produktet og bidrager proaktiv i udviklingen af nye kampagner. Det er en absolut fornøjelse at arbejde sammen med Thomas Kyed som ud over de faglige kompetencer er en utrolig hjælpsom & vellidt kollega, og jeg giver ham de bedste anbefalinger!”

Michael Skovgaard
Senior Manager Retail Sales hos Allente (Canal Digital)

“ I have worked with Thomas on many Canal Digital projects, where he has been a fantastic graphic designer, who delivers excellent work and works so well with different departments. He is always focused, flexible, quality-driven and very reliable. Thomas has a great ability to contribute with great, inventive thoughts which also can be seen in his work as a graphic designer. Professionally and personally, Thomas gives much – always true and open minded.”

Nihal Celik
Tidl. Marketing Director hos Canal Digital