Canal Digital

Hvem er Canal Digital?

Canal Digital er i dag en del af Allente, en nordisk TV-distributør, som tilbyder TV-løsninger af høj kvalitet via satellit og IPTV til 1.2 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskabet blev etableret 5. maj 2020 som en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer. Deres kunder kan nyde TV-underholdning på alle deres skærme – når de vil, hvor de vil..

Hvad har jeg hjulpet med?

Canal Digital har jeg haft som fast kunde siden 2012. Jeg har hjulpet dem med alt indenfor grafisk design – lige fra kampagneudvikling, udvikling og produktion af POS-materialer, design af salgsmateriale, motion graphics – til overordnet webdesign, optimering af landingssider, produktion af tonsvis af onlinebannere og materiale til sociale medier.

01

Kampagneudvikling

02

Grafisk design

03

Webdesign

04

Online bannere

05

Sociale medier

06

Motion graphics

” Udover at være en fremragende grafisk designer, har Thomas Kyed en fantastisk forretningsforståelse og proaktiv tilgang. En holistisk tilgang, som ofte har været afgørende for vores performance i en perlerække af kampagner, som er udarbejdet med Thomas Kyed i spidsen! De største anbefalinger herfra…”

Kashmir Christensen

Director Sales hos Allente (Canal Digital)

” Thomas Kyed er en eminent grafisk designer med en fortrinlig forretningsforståelse. Han besidder en fantastisk evne til at sætte sig 100% ind i produktet og bidrager proaktiv i udviklingen af nye kampagner. Det er en absolut fornøjelse at arbejde sammen med Thomas Kyed som ud over de faglige kompetencer er en utrolig hjælpsom & vellidt kollega, og jeg giver ham de bedste anbefalinger!”

Michael Skovgaard

Senior Manager Retail Sales hos Allente (Canal Digital)

” I have worked with Thomas on many Canal Digital projects, where he has been a fantastic graphic designer, who delivers excellent work and works so well with different departments. He is always focused, flexible, quality-driven and very reliable. Thomas has a great ability to contribute with great, inventive thoughts which also can be seen in his work as a graphic designer. Professionally and personally, Thomas gives much – always true and open minded!”

Nihal Celik

Tidl. Marketing Director hos Canal Digital

Tilbage til cases

Skal jeg hjælpe jer?

+45 29 34 34 11   |   thomas@kyeddesign.dk   |   Handelsbetingelser   |   Cookies