Skip to main content

Byggefakta

Hvem er Byggefakta?

Byggefakta A/S har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag markedets absolut førende leverandør af information om byggeprojekter. I 2014 blev de en del af Byggfakta Group, som er markedsledende informationsleverandør i resten af Norden.

Læs mere om Byggefakta

Hvad har jeg hjulpet med:

Jeg har været fast tilknyttet Byggefakta siden december 2021. En dag om ugen hjælper jeg bl.a. med produktion af onlinebannere (både statiske og animerede i HTML5), kampagnemateriale og motion graphics til sociale medier samt med opsætning af iFOKUS – deres månedlige magasin fra Byggematerialer.dk.

 • 01.
  Online bannere
 • 02.
  Sociale medier
 • 03.
  Motion graphics
 • 04.
  Grafisk design

“Thomas har været fast tilknyttet hos mit team i Byggefakta siden december 2021. En dag om ugen hjælper han bl.a. med produktion af onlinebannere (både statiske og animerede i HTML5), kampagnemateriale og motion graphics til sociale medier samt med opsætning af iFOKUS – vores månedlige magasin fra Byggematerialer.dk. Thomas leverer kreative løsninger af utrolig høj kvalitet, samtidig er Thomas en utrolig serviceminded og hjælpsom “kollega” at have i teamet. Thomas står altid klar men en god løsning, også når det brænder på.

De bedste anbefalinger herfra.”

Mette Linneboe Pedersen
KOMMUNIKATIONS- OG MARKETINGCHEF HOS BYGGEFAKTA A/S